You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Levering

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzendmanieren: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen aan de strenge kwaliteitscontroletests onderwerpen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen.

 

Totale Levertijd = Levertijd + Verwerkingstijd

 

Het duurt ongeveer enkele werkdagen voor de pakketreis van onze faciliteiten naar uw bestemming, de snelste levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd is gebaseerd op de standaard van de verzendmaatschappij (DHL,FedEx,UPS,TNT,EMS,Airmail) en de verzendmethode die u hebt gekozen.

Wij bieden gratis verzending. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw goederen onderweg zijn, inclusief een trackinglink. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer achter! Elk verlies veroorzaakt door het onjuiste adres van de ontvanger of het contactnummer is voor rekening van de klant.

Leveringen zijn afhankelijk van de voorraad. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, zullen we u bellen. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail met de actie die we ondernemen. Bij sommige van onze leveringsmethoden is uw zending volledig te traceren vanaf de verzending tot aan de levering en ondertekening door u. We maken gebruik van een aantal vervoerders om de levering aan u veilig te stellen. Onze kosten aan u dekken alle verzendkosten, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Levertijd Methode:

Standaard verzending: regio inclusief Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (sommige producten duren 5 werkdagen).


Wat als je weg bent als je bestelling aankomt?

Als je weg bent wanneer het pakket arriveert, laat je postbode of koerier een kaart achter waarop staat waar je je discreet verpakte bestelling kunt ophalen

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet u uw pakket gaan ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of laten bezorgen.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt wanneer u verwacht?

Als uw levering meer dan 4 werkdagen te laat is, neem dan contact met ons op.

 

Waar levert productable.com aan?

productenable.com levert aan vele landen, zoals:

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Staat vele anderen!