You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

About Us

Klanten staan op de eerste plaats bij productenable.com. Onze teamleden zijn altijd gericht op de behoeften van onze klanten. We behandelen onze klanten gelijk met respect zodra ze een productable.com-locatie binnenlopen, we willen dat productable.com uw plaats van comfort is, een lokale, handige winkelervaring voor alle gezinnen. Wanneer u ons online in winkels bezoekt, zijn we altijd beschikbaar om u te helpen met al uw vragen. We beantwoorden al uw vragen over uw aankoop via e-mail, Facebook en vooral persoonlijk.

productenable.com is een van de grootste familieschoenenretailers van het land en biedt een breed assortiment van redelijk geprijsde schoenen, vrijetijds- en sportschoenen voor dames, heren en kinderen, met de nadruk op nationale en regionale merknamen. Hoewel onze prijzen gemiddeld 10% lager zijn dan die van onze concurrenten, bieden we ondersteuning die kan wedijveren met een van de beste online winkels. Onze fulltime, vriendelijke medewerkers zijn toegewijd aan het beantwoorden van uw vragen en beantwoorden elke voicemail of e-mail die binnenkomt op dezelfde werkdag, zeven dagen per week.

Wie nerveus of ongemakkelijk is bij het doen van een online aankoop, hoeft niets te vrezen bij het winkelen bij productable.com. Op productenable.com worden alle transacties verwerkt met 256 bit SecureTrust SSL-codering, zodat uw informatie privé is en niet beschikbaar is voor potentiële hackers en identiteitsdieven. Bij het plaatsen van een bestelling bij productenable.com kunnen klanten er zeker van zijn dat de geselecteerde artikelen op voorraad zijn en dezelfde werkdag worden verzonden. Bij productenable.com worden bestellingen niet alleen gegarandeerd geleverd, maar ook gegarandeerd snel geleverd.

In de hedendaagse schoenen- en actieve lifestylemarkten werken we samen met de beste merken om voortdurend samengestelde collecties, zeldzame producten en samenwerkingen aan te bieden.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
De openingstijden van ons kantoor voor klantenservice zijn van 9.00 tot 17.00 uur, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van Engelse feestdagen.
Wij streven ernaar om uw e-mails en eventuele telefonische berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te kletsen, neem dan gerust Contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke winkelervaring hebt.